ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΑΡΧΙΑΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ

3 Μαΐου, 2010

ΔΗΜΟΣ ΚΑΒΑΛΑΣ
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ
ΤΜΗΜΑ ΓΡΑΜ. ΔΗΜΑΡΧ. ΕΠΙΤΡ.
Αριθμός Πρόσκλησης : 12                    Καβάλα 30 Απριλίου 2010

Προς
Τα μέλη της Δημαρχιακής Επιτροπής
1. Δεμερτζίδη Παύλο
2. Δημητριάδη Νικόλαο
3. Ιατρού Σωτήριο
4. Λιόγκα Βασίλειο
5. Παππά Λεωνίδα
6. Χατζηαναστασίου Αναστάσιο

Σας καλούμε στη Συνεδρίαση της Δημαρχιακής Επιτροπής που θα γίνει στις 05 Μαΐου 2010 ημέρα Τετάρτη και ώρα 12.00΄ στο Δημαρχείο, με τα εξής θέματα:

1. ΄Εγκριση του πρακτικού περί εξέτασης ενστάσεως για το διενεργηθέντα διαγωνισμό του έργου: «Παροχή συμβούλου για το Πρόγραμμα FATE -SOUTH EAST EUROPE» του Δήμου Καβάλας.
2. Προέγκριση ίδρυσης καταστήματος ΚΑΦΕΝΕΙΟΥ ιδιοκτησίας ΠΑΠΑΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ ΙΩΑΝΝΗ του Στεφάνου, σε οίκημα που βρίσκεται επί της οδού ΑΓ. ΝΙΚΟΛΑΟΥ 13.
3. Προέγκριση ίδρυσης καταστήματος ΚΑΦΕΝΕΙΟΥ ιδιοκτησίας ΓΡΑΝΤΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΗ του Δημητρίου σε οίκημα που βρίσκεται επί της οδού ΑΜΥΝΤΑ 38 και ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΟΥΣ 11 γωνία.
4. ΄Εγκριση τεχνικών προδιαγραφών και μελέτης για την προμήθεια άσπρων και κίτρινων κεριών καθώς και κεριών μετά την επεξεργασία καψιδίων.
5. ΄Εγκριση απευθείας ανάθεσης της τεχνογεωλογικής – εδαφοτεχνικής μελέτης και των αντίστοιχων τευχών δημοπράτησης σε περιοχές επισφαλών βραχωδών πρανών με σκοπό την ανάλυση της ευστάθειας τους και τη σύνταξη προτάσεων για τη σταθεροποίησή τους στο Δ.Δ. Καβάλας.

Ο Πρόεδρος
της Δημαρχιακής Επιτροπής

Κωνσταντίνος Σιμιτσής
Δήμαρχος Καβάλας

Πηγή : Δήμος Καβάλας – www.kavala.gov.gr

eXTReMe Tracker