Στους αγώνες «Άλμπατρος» συμμετείχε ο Ν.Ο.Καβάλας

4 Μαΐου, 2010

Ο Ναυτικός Όμιλος Καβάλας συμμετείχε στο Διασυλλογικό Αγώνα Άλμπατρος 2010 στις 24-25 Απριλίου 2010, που διοργάνωσε ο Ναυτικός Όμιλος Θερμαϊκού, στην Περαία Θεσσαλονίκης, με την συμμετοχή 75 σκαφών optimist. Η αποστολή αποτελούνταν από 8 αθλητές στην κατηγορία Optimist, με συνοδούς τον προπονητή Τζούμα Λευτέρη, και τους Εφόρους του τμήματος Πηγαδά Βασίλη και Βλάχο Ιορδάνη. Επίσης ο Κεραμιδάς Κώστας συνέβαλε στην επιτροπή ενστάσεων.
Η άφιξη της αποστολής έγινε το πρωΐ της 24ης Απριλίου, με ελαφρά βροχή η οποία ταλαιπώρησε τους αθλητές κατά την διάρκεια που έστηναν τα σκάφη τους. Στη συνέχεια ο καιρός βελτιώθηκε ελαφρά χωρίς όμως ικανοποιητική ένταση ανέμου, με αποτέλεσμα να ολοκληρωθούν με δυσκολία 2 ιστιοδρομίες. Την επομένη οι συνθήκες ήταν καλύτερες, με ελαφρύ αεράκι και ηλιοφάνεια, που βοήθησε να γίνουν τρείς ιστιοδρομίες και να ολοκληρωθεί με επιτυχία το αγωνιστικό διήμερο.

Η αποστολή του ομίλου που αποτελούνταν από τους μικρούς αθλητές του ομίλου 8 έως 11 ετών, ικανοποίησε με την εμφάνισή της αφού κατάφεραν να ξεπεράσουν εμπειρότερους αθλητές.

Πιο συγκεκριμένα τα κορίτσια στην μικρή κατηγορία ήταν:
Κεραμιδά Αγλαΐα 4η
Χαμαλίδου Μαρία 5η
Αποστολίδου Εμμανουέλα 6η
Μαρδύρη Ειρήνη 7η
Αντίστοιχα τα αγόρια στην κατηγορία παίδων ήταν:
Γερούδης Κωσταντίνος 13ος
Μαρδύρης Απόστολος 14ος
Πηγαδάς Βασίλης 17ος
Μαραντίδης Γιώργος 22ος

Να σημειωθεί το γεγονός ότι το σημαντικό ήταν ότι τα παιδιά κατάφεραν να τερματίσουν όλες τις κούρσες και να αποκτήσουν σημαντική εμπειρία, η οποία τους λείπει.

Πηγή : www.k-tipos.gr

eXTReMe Tracker