Δύο παιδικές εκθέσεις ζωγραφικής στο ισόγειο της Δημοτικής Καπναποθήκης Καβάλας

7 Μαΐου, 2010

Δυο παιδικές εκθέσεις ζωγραφικής θα φιλοξενηθούν στο ισόγειο της Δημοτικής Καπναποθήκης, στην πλατεία Καπνεργάτη, από την Παρασκευή 7 Μαΐου 2010 μέχρι και το Σάββατο 15 Μαΐου 2010.

Η πρώτη έκθεση περιλαμβάνει τις ατομικές και ομαδικές εργασίες των μαθητών του νομού Καβάλας που συμμετείχαν στα Πολιτιστικά Εργαστήρια 2009. Πρόκειται για έργα ζωγραφικής, ψηφιδωτού, ξυλογλυπτικής και βιτρό, στην πλειοψηφία τους εμπνευσμένα από τρία έργα του διεθνούς φήμης Θάσιου γλύπτη και ζωγράφου Πολύγνωτου Βαγή. Στα Πολιτιστικά Εργαστήρια 2009 συμμετείχαν κυρίως σχολεία του Δήμου Καβάλας, καθώς και αρκετά του υπόλοιπου νομού. Στην έκθεση θα είναι αναρτημένα όλα τα έργα των μαθητών (περίπου 1.200), οι οποίοι καλούνται να την επισκεφτούν και να βρούνε το έργο τους.

Η δεύτερη έκθεση περιλαμβάνει τα έργα ζωγραφικής των μαθητών του Δήμου Καβάλας που συμμετείχαν στο διαγωνισμό που διοργάνωσε ο Δήμος Καβάλας με θέμα: «Τα Χριστούγεννα».

Ωράριο λειτουργίας εκθέσεων:

Καθημερινές 9.00 – 13.00 και τα Σάββατα 10.00 -13.00, εκτός του Σαββάτου 15 Μαΐου, που, ενόψει του εορτασμού της Διεθνούς Ημέρας Μουσείων – Ευρωπαϊκής Νύχτας Μουσείων, οι δύο εκθέσεις θα είναι ανοιχτές και το απόγευμα 16.00 – 22.00.

Πηγή : www.k-tipos.gr

eXTReMe Tracker