Το 1ο Φεστιβάλ Βιομηχανικής Πληροφορικής έδειξε το δρόμο…

10 Μαΐου, 2010

Το ενδιαφέρoν των ανθρώπων που ασχολούνται με την τεχνολογία και την καινοτομία συγκέντρωσε το 1ο Φεστιβάλ Βιομηχανικής Πληροφορικής που διοργανώθηκε από το ΤΕΙ Καβάλας και το τμήμα Βιομηχανικής Πληροφορικής του Ιδρύματος στο Εκθεσιακό Κέντρο Απόστολος Μαρδύρης στη Νέα Καρβάλη. Οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να παρουσιάσουν τα επιτεύγματα τους στον τομέα της τεχνολογίας και να δείξουν τις ευρεσιτεχνίες τους ενώ πλήθος μαθητών από γυμνάσια και λύκεια επισκέφθηκαν το Εκθεσιακό Κέντρο για να δουν τις δράσεις του Φεστιβάλ. Παράλληλα όμως με τα τεχνολογικά επιτεύγματα μέσα στις δράσεις του 1ου Φεστιβάλ Βιομηχανικής Πληροφορικής ήταν ενταγμένες και σημαντικές ημερίδες που πραγματοποιήθηκαν στον συνεδριακό χώρο του κέντρο.
Η πρώτη ημερίδα είχε ως θέμα «Καινοτομία και νέες Τεχνολογίες», ενώ η δεύτερη «Καινοτόμα προϊόντα και η συμβολή τους στην οικονομική ανάπτυξη».
Ταυτόχρονα όμως, πέρα από την κλασσική επιστημονική πλευρά του θέματος το φεστιβάλ είχε και παράλληλες εκδηλώσεις με νεανικά σχήματα ενώ ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσίασε και η έκθεση βιομηχανικής φωτογραφίας.

Πηγή : www.kavalanet.gr

eXTReMe Tracker