Διεθνή Διαγωνισμός Νέων για τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης

11 Μαΐου, 2010

Ο στόχος του διαγωνισμού είναι να προωθήσει τον ακτιβισμό των νέων και την ενεργό συμμετοχή τους στην κοινωνία, τόσο σε τοπικό όσο και σε παγκόσμιο επίπεδο.
Θέλουμε να ενθαρρύνουμε νέους ανθρώπους – όπως εσένα – να συνεισφέρουν στην κοινότητα μέσω της ενεργούς συμμετοχής τους και να τους δώσουμε τον χώρο στον οποίο να μπορούν να προβάλλουν τα οράματά τους για συμμετοχή και ακτιβισμό. Από την άλλη πλευρά, με την ενθάρρυνση των νέων να συμμετάσχουν ενεργά στην κοινότητα, διασυνδέουμε τους νέους από διάφορες χώρες, επιτρέποντάς τους να πολλαπλασιάσουν και να μοιραστούν τις εμπειρίες και τις ιδέες τους, καθώς και να βοηθήσουν και να υποστηρίξουν ο ένας τον άλλο.

Οι κατηγορίες του διαγωνισμού, στις οποίες μπορείς να πάρεις μέρος είναι η φωτογραφία, το βίντεο και το διεθνές σλόγκαν για τη συμμετοχή των νέων. Τα έργα πρέπει να σχετίζονται κατά κάποιο τρόπο με την ιδέα της ενεργού συμμετοχής στις κοινωνίες μας.

Ποιος μπορεί να συμμετέχει;

Καλούμε όλους τους νέους ηλικίας 13 έως 30 χρονών να υποβάλουν τα προσωπικά έργα τους καθώς και ομαδικές «δουλειές». Κάθε ομάδα / άτομο έχει δικαίωμα να συμμετέχει σε περισσότερες από μία κατηγορίες και να υποβάλουν έως τρεις φωτογραφίες, τρία βίντεο και τρία σλόγκαν. Οι συμμετέχοντες πρέπει να είναι δημιουργοί των υποβληθέντων υλικών και οι ιδιοκτήτες των πνευματικών δικαιωμάτων τους. Αποδεκτές θα γίνονται αιτήσεις από όλους τους νέους, από εθελοντές και μέλη των οργανώσεων εταίρων.

Πώς μπορούν οι φωτογραφίες μου να συμμετάσχουν στο διαγωνισμό;

Κάθε φωτογραφία θα πρέπει να φέρει τον τίτλο και το πλήρες όνομα του δημιουργού (-ών) καθώς και το όνομα του αρχείου (εάν υποβάλεις περισσότερες από μία φωτογραφίες, απλά πρόσθεσε 1, 2, 3 στο όνομά σου). Το όνομα του αρχείου δεν πρέπει να περιέχει σημεία στίξης ούτε να είναι μακρύ. Επιπλέον, οι καταχωρήσεις πρέπει επίσης να περιλαμβάνουν μια σύντομη περιγραφή της φωτογραφίας – πληροφορίες πότε, πού και γιατί ελήφθη. Ο τίτλος και η περιγραφή μπορούν να γραφτούν στην τοπική γλώσσα ή στα αγγλικά. Ο νικητής σε εθνικό επίπεδο θα προκριθεί στο διεθνή διαγωνισμό και θα είναι υπεύθυνος για τη μετάφραση της περιγραφής

Καταληκτική ημερομηνία: 31-05-2010

Αναλυτικότερη ενημέρωση:
http://www.youthnet.gr

Πηγή : http://career.duth.gr

eXTReMe Tracker