Εκδήλωση του Τ.Ε.Ι. Α.Μ.-Θ. Η συμβολή των Σ.Δ.Ι.Τ. στην ανάκαμψη της ελληνικής οικονομίας

5 Δεκεμβρίου, 2013

Μία ενδιαφέρουσα εκδήλωση με θέμα τη συμβολή των Συμπράξεων Δημοσίου και Ιδιωτικού Τομέα (Σ.Δ.Ι.Τ.) στην προσπάθεια για την ανάκαμψη της ελληνικής οικονομίας, διοργάνωσε χθες το απόγευμα, στο ξενοδοχείο «Γαλαξίας», το Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων του Τεχνολογικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης και το πρόγραμμα μεταπτυχιακών σπουδών Διοίκηση Επιχειρήσεων-MBA.

Μία ενδιαφέρουσα εκδήλωση με θέμα τη συμβολή των Συμπράξεων Δημοσίου και Ιδιωτικού Τομέα (Σ.Δ.Ι.Τ.) στην προσπάθεια για την ανάκαμψη της ελληνικής οικονομίας, διοργάνωσε χθες το απόγευμα, στο ξενοδοχείο «Γαλαξίας», το Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων του Τεχνολογικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης και το πρόγραμμα μεταπτυχιακών σπουδών Διοίκηση Επιχειρήσεων-MBA με τις κατευθύνσεις: 1) Στρατηγική διοίκηση, 2) Χρηματοοικονομική διοίκηση και 3) Μάρκετινγκ.

Ομιλητής ήταν ο Δρ. Απόστολος Παπαδόπουλος, συνεργάτης της εταιρείας Grant Thornton και διευθυντής του τμήματος Government and Infrastructure Advisory.

Κωνσταντίνος Κοϊβέρογλου

Πηγή: http://www.k-tipos.gr

eXTReMe Tracker