Λειτουργία Εκθέσεων Ζωγραφικής στο ισόγειο της Δημοτικής Καπναποθήκης

13 Μαΐου, 2010

Ο πρόεδρος και τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου του Δημοτικού Μουσείου Καβάλας βρίσκονται στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουν ότι από την Παρασκευή 7 Μαΐου μέχρι και το Σάββατο 15 Μαΐου 2010 θα λειτουργούν στο ισόγειο της Δημοτικής Καπναποθήκης- πλατεία Καπνεργάτη:

Α) η έκθεση των ατομικών και ομαδικών έργων των μαθητών του Νομού Καβάλας που συμμετείχαν στα Πολιτιστικά Εργαστήρια 2009. Πρόκειται για έργα ζωγραφικής, ψηφιδωτού, ξυλογλυπτικής και βιτρό, στην πλειοψηφία τους εμπνευσμένα από τρία έργα του διεθνούς φήμης Θάσιου γλύπτη και ζωγράφου Πολύγνωτου Βαγή. Στα Πολιτιστικά Εργαστήρια 2009 συμμετείχαν κυρίως σχολεία του Δήμου Καβάλας, καθώς και αρκετά του υπόλοιπου Νομού Καβάλας. Στην έκθεση είναι αναρτημένα όλα τα έργα των μαθητών (περίπου 1.200), οι οποίοι καλούνται να την επισκεφτούν και να βρούνε το έργο τους.

Β) η έκθεση των έργων ζωγραφικής των μαθητών του Δήμου Καβάλας που συμμετείχαν στο διαγωνισμό που διοργάνωσε ο Δήμος Καβάλας με θέμα: «Τα Χριστούγεννα».
Ωράριο λειτουργίας: τις καθημερινές 9.00-13.00 και τα Σάββατα 10.00 -13.00, εκτός του Σαββάτου 15 Μαΐου, που, ενόψει του εορτασμού της Διεθνούς Ημέρας Μουσείων- Ευρωπαϊκής Νύχτας Μουσείων, οι δύο εκθέσεις θα είναι ανοιχτές και το απόγευμα 16.00- 22.00.

Φωτογραφικό υλικό Πολιτιστικών Εργαστηρίων

Ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου
του Δημοτικού Μουσείου Καβάλας
Παύλος Δεμερτζίδης

Πηγή : Δήμος Καβάλας – www.kavala.gov.gr

eXTReMe Tracker