«Χρυσές Δουλειές» του Στήβεν Τόμπσον στο θέατρο Αντιγόνη Βαλάκου

26 Μαΐου, 2010

Το Δημοτικό Περιφερειακό Θέατρο Καβάλας, παρουσιάζει την Παρασκευή 28, το Σάββατο 29 και την Κυριακή 30 Μαΐου 2010 και ώρα 21.00, στο θέατρο Αντιγόνη Βαλάκου, την παράσταση «Χρυσές Δουλειές» του Στήβεν Τόμπσον από το Θέατρο Νέου Κόσμου – Νέα Σκηνή Τέχνης.

Λίγα λόγια για το έργο :

Η πίεση γίνεται όλο και πιο ασφυκτική στον όροφο τον χρηματιστών.
Εκατομμύρια υπερίπτανται και όλοι είναι έτοιμοι να τα χάσουν ή να τα κερδίσουν.

Μια επίκαιρη μαύρη κωμωδία, γραμμένη από έναν από τους πιο ταλαντούχους νέους θεατρικούς συγγραφείς της Βρετανίας, οι Χρυσές δουλειές αποκαλύπτουν πόσα μπορούν να θυσιάσουν οι άνθρωποι για να πετύχουν στο πιο απρόβλεπτο επάγγελμα της πόλης…

Μετάφραση-Σκηνοθεσία : Βασίλης Χριστοφιλάκης
Σκηνικά-Κοστούμια : Μαρία Παπαδοπούλου
Φωτισμοί : Γιώργος Φακούρας
Βοηθός σκηνοθέτη : Βάσω Δημητρακοπούλου
Παίζουν οι ηθοποιοί :
Κώστας Καζανάς, Δήμητρα Ματσούκα, Νέστωρ Κοψιδάς, Σταύρος Σιούλης, Δανάη Σαριδάκη.

Η προπώληση των εισιτηρίων έχει ήδη ξεκινήσει και θα συνεχιστεί μέχρι την Παρασκευή 28 Μαΐου 2010 στο Κέντρο Πληροφόρησης Επισκεπτών Δήμου Καβάλας, (Πρώην Ε.Ο.Τ.) στην Κεντρική Πλατεία της Καβάλας, από τις 10:30 μέχρι τις 12:30 το πρωί, ενώ για το Σάββατο 29 και την Κυριακή 30 Μαΐου θα γίνεται προπώληση στο ταμείο του θεάτρου Αντιγόνη Βαλάκου μια ώρα πριν την έναρξη των παραστάσεων.

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επικοινωνείτε με τα τηλέφωνα του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Καβάλας 2510.220876 και 2510.220877 (ώρες γραφείου).

Πηγή : www.kavalanet.gr

eXTReMe Tracker