Η Άννα που περπατά στα σύννεφα..!‏

11 Μαΐου, 2015

«Η Άννα που περπατά στα σύννεφα..!»
του Μάκη Αντωνόπουλου

Δευτέρα 11 και Τετάρτη 13 Μαΐου 2015 στις 20.30

Μια παράσταση για την Παγκόσμια Ημέρα της Μητέρας

Το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Καβάλας φιλοξενεί τη Δευτέρα 11 και την Τετάρτη 13 Μαΐου, στο θέατρο Αντιγόνη Βαλάκου, την Εταιρεία «Θεάτρου Ανάβασις» με το έργο του Μάκη Αντωνόπουλου «Η Άννα που περπατά στα σύννεφα..!» σε σκηνοθεσία Μαρίας Καραβία.

Τη σημερινή παράσταση της Θεάτρου Ανάβασις θα προλογίσουν η δήμαρχος Καβάλας κ. Δήμητρα Τσανάκα και ο Γενικός Πρόξενος της Κυπριακής Δημοκρατίας στη Θεσσαλονίκη κ. Ψευδιώτης Κώστας.

Η Άννα, μια κύπρια μάνα, αναζητά τον αγνοούμενο γιο της στα βάθη της Τουρκίας. Μονολογεί και ονειρεύεται. Ένα έργο όπου η κάθε μητέρα και η κάθε γυναίκα, βρίσκει ένα κομμάτι της δικής της ζωής, ένα κομμάτι της δικής της ψυχής.
Η συγκίνηση, η ανθρωπιά, η αγάπη και ελπίδα για τη ζωή, είναι συναισθήματα που πλημμυρίζουν την παράσταση, φτάνουν στις καρδιές των θεατών και παραμένουν εκεί, σαν ένας μικρός θησαυρός.
Η μάνα κύπρια, η μάνα των αγνοουμένων της Κύπρου, μπορεί να είναι η μάνα των αγνοουμένων σε όλον τον κόσμο.

Σκηνοθεσία – θεατρική επιμέλεια: Μαρία Καραβία
Σκηνικά: Μανώλης Δασκαλάκης
Μουσική: Μιχάλης Χριστοδουλίδης (Κύπρος), Dafer Joussef (Τυνησία)

Ερμηνεύει η Μαρία Καραβία

Πληροφορίες

Θέατρο Αντιγόνη Βαλάκου
Δευτέρα 11 και Τετάρτη 13 Μαΐου 2015, στις 8.30 το βράδυ

Γενική Εϊσοδος 8 ευρώ.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να καλείτε στα τηλέφωνα του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Καβάλας 2510. 220876 – 7 (ώρες γραφείου) και στο τηλεφώνο του θεάτρου Αντιγόνη Βαλάκου 2510 834777 (11&13/05 μία ώρα πριν την παράσταση).

ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Καβάλας

eXTReMe Tracker