ΟΜΙΛΟΣ ΦΙΛΩΝ ΘΑΛΑΣΣΑΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΑΚΤΩΝ ΝΕΑΣ ΚΑΡΒΑΛΗΣ: Πολιτιστικές εκδηλώσεις με τίτλο «Καθαρή θάλασσα και ακτές» για 3η χρονιά

3 Ιουνίου, 2010

Ο Όμιλος Φίλων Θάλασσας Περιβάλλοντος και Ακτών Νέας Καρβάλης ενημερώνει ότι στο πλαίσιο των εορταστικών εκδηλώσεων για την παγκόσμια ημέρα του περιβάλλοντος στις 4 και 5 Ιουνίου 2010 θα πραγματοποιήσει διήμερες πολιτιστικές εκδηλώσεις με τίτλο «καθαρή θάλασσα και ακτές». Οι συγκεκριμένες εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν για 3η χρονιά και θα περιλαμβάνουν:

Την Παρασκευή 4 Ιουνίου 2010 στις 10 το πρωί καθαρισμό της παραλίας της Νέας Καρβάλης με τη συμμετοχή του Δημοτικού Σχολείου, του Νηπιαγωγείου της Ν. Καρβάλης και του Δήμου Καβάλας.

Το Σάββατο 5 Ιουνίου 2010 εκδήλωση για το περιβάλλον. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο πάρκο της παραλίας της Νέας Καρβάλης. Ώρα έναρξης εκδηλώσεων 7 το απόγευμα. Θα συμμετάσχουν τα χορευτικά συγκροτήματα: Πολιτιστικός Σύλλογος Ν. Βύσσας Στ. Καραθεοθωρής, Μορφωτικός Σύλλογος Σαρακατσάνων Θράκης, Σύλλογος Ποντίων Ν. Ροδόπης «Η Τραπεζούντα», Πολιτιστικός Σύλλογος Παραδημής Ροδόπης, Ομάδα χορού «κίνηση και χορός» Ν. Καρβάλης, Πολιτιστικός Λαογραφικός Σύλλογος ανδρών γυναικών και φίλων Αμβροσίας Ν. Ροδόπης «Οι Ακρίτες».

Σε όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης θα προσφέρεται δωρεάν σαρδέλα στα κάρβουνα και άφθονο ποτό. Επίσης τα παιδιά του Δημοτικού Σχολείου και του Νηπιαγωγείου της Ν. Καρβάλης θα εκθέσουν έργα ζωγραφικής με θέμα το περιβάλλον.

Το Διοικητικό Συμβούλιο

Πηγή : www.k-tipos.gr

eXTReMe Tracker