Επιμελητήριο Καβάλας – Επιδοτούμενα σεμινάρια επαγγελματικής κατάρτισης για εργαζομένους επιχειρήσεων με προσωπικό 1 έως 25 άτομα

4 Σεπτεμβρίου, 2015

Το Επιμελητήριο Καβάλας, μέλος του ευρωπαϊκού δικτύου στήριξης επιχειρήσεων “Enterprise Europe Network”, προτίθεται να υλοποιήσει επιδοτούμενα σεμινάρια, στο πλαίσιο του προγράμματος Επαγγελματικής Κατάρτισης και Εκπαίδευσης (ΛΑΕΚ 1-25 2015), που απευθύνονται σε εργαζομένους στις επιχειρήσεις που απασχολούν 1 έως 25 άτομα. Η υλοποίηση των σεμιναρίων, τα οποία θα είναι διάρκειας 32 ωρών, θα έχει τα παρακάτω αντικείμενα κατάρτισης:

1. Αγγλική εμπορική ορολογία
2. Ηλεκτρονική διακίνηση εγγράφων
3. Εργασιακά και ασφαλιστικά θέματα – αύξηση παραγωγικότητας
4. Τούρκικα
5. Βουλγάρικα
6. Σέρβικα
7. Τουρισμός παροχή υπηρεσιών
8. Τεχνικές πωλήσεων – εξυπηρέτηση πελατών

Στα σεμινάρια θα μπορούν να λάβουν μέρος, εργαζόμενοι για τους οποίους έχει καταβληθεί στο Ι.Κ.Α. η εργοδοτική εισφορά ΛΑΕΚ (0,24%). Σημειώνεται ότι, στους συμμετέχοντες θα καταβληθεί αποζημίωση ποσού 5€ ανά ώρα ήτοι σε ολοκληρωμένα προγράμματα το ποσό των εκατόν εξήντα (160€) και θα χορηγηθεί βεβαίωση παρακολούθησης. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στο πρόγραμμα συμπληρώνοντας τα συνημμένα έντυπα:

1.Αίτηση συμμετοχής
2.Υπεύθυνη δήλωση επιχείρησης (Υπογραφή-Σφραγίδα Επιχείρησης)

Κάθε εργαζόμενος μπορεί να παρακολουθήσει ένα (1) σεμινάριο. Για περισσότερες πληροφορίες και υποβολή δικαιολογητικών, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο Επιμελητήριο, υπεύθυνες: Σουλτάνα Μαυρομμάτη (τηλ: 2510222212 εσωτ. 4) και Αφροδίτη Μάρκου (εσωτ 21). Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Υποβολή αιτήσεων έως τη Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου 2015.

Πηγή: www.k-tipos.gr

eXTReMe Tracker