ΤΕΙ Καβάλας: Με τη μεγάλη συμμετοχή των σπουδαστών ξεκίνησαν την Παρασκευή τις εργασίες τους τα δύο συνέδρια

7 Ιουνίου, 2010

Ξεκίνησαν την Παρασκευή το πρωί τις εργασίες τους, τα δύο συνέδρια που πραγματοποιούνται στο ΤΕΙ Καβάλας. Πρόκειται για το Εθνικό Συνέδριο Διοίκησης και Οικονομίας (ΕΣΔΟ) 2010, και για το Διεθνές Συνέδριο με τίτλο: «Management of International Business and Economic Systems (MIBES 2010), τα οποία διοργανώνονται από τη Σχολή Διοίκησης και Οικονομίας, σε συνεργασία με το Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων του ΤΕΙ Λάρισας.
Μετά την τελετή έναρξης των συνεδρίων, που έλαβε χώρα στο αμφιθέατρο του ΤΕΙ, ξεκίνησαν οι εργασίες, που πραγματοποιήθηκαν στις χώρους διδασκαλίας του Τμήματος Διαχείρισης πληροφοριών.

Θα πρέπει να σημειώσουμε ότι η συμμετοχή των φοιτητών που παρακολούθησαν τις τοποθετήσεις των προσκεκλημένων καθηγητών ήταν πολύ μεγάλη. Εξάλλου η θεματολογία ήταν επίκαιρη και συνδεόταν άμεσα με την παγκόσμια οικονομική κρίση.Μέσα από τις εισηγήσεις των ομιλητών πάνω στα θέματα των συνεδρίων, πολλά από τα οποία ήταν ταυτόσημα, ανταλλάχτηκαν πολύτιμες πληροφορίες, ανάμεσα στους Έλληνες και τους αλλοδαπούς επιστήμονες, που αντιπροσώπευαν πάνω από 10 κράτη.

Οι εργασίες των συνεδρίων θα ολοκληρωθούν σήμερα το βράδυ, ενώ αύριο οι προσκεκλημένοι θα έχουν την ευκαιρία να επισκεφτούν την αρχαία πόλη των Φιλίππων και την πόλη της Δράμας.

Πηγή : www.k-tipos.gr

eXTReMe Tracker