Διαγωνισμός εφαρμοσμένης έρευνας και καινοτομίας

7 Ιουνίου, 2010

ο ΣΕΒ και η Eurobank EFG αποφάσισαν να προχωρήσουν από κοινού στη διοργάνωση ενός διαγωνισμού εφαρμοσμένης έρευνας και καινοτομίας με στόχο την προβολή και ανάδειξη των δημιουργικών  δυνατοτήτων καθώς και την ανάπτυξη συνεργασιών ανάμεσα στην επιχειρηματική κοινότητα, τους ερευνητές και τους  παραγωγούς καινοτομίας.

Ο διαγωνισμός θα αναδείξει χωριστά:
α. Τα προϊόντα εφαρμοσμένης έρευνας: Αφορούν σε ερευνητικό αποτέλεσμα ώριμο για εμπορική αξιοποίηση σε οποιονδήποτε τεχνολογικό ή εμπορικό κλάδο. Ενθαρρύνονται ιδιαίτερα υποψηφιότητες που συμβάλλουν στη βελτίωση της καθημερινής ζωής, της βιώσιμης ανάπτυξης και εξωστρέφειας της χώρας.
β. Τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες καινοτομίας: Αφορούν προϊόντα ή υπηρεσίες που έχουν  ουσιαστικά στοιχεία καινοτομίας, ανεξάρτητα αν ο υποψήφιος τα έχει ήδη εφαρμόσει στην αγορά, και τα οποία συμβάλλουν στη βελτίωση της καθημερινής ζωής, της βιώσιμης ανάπτυξης και εξωστρέφειας της χώρας.

Οι ενδιαφερόμενοι οφείλουν να υποβάλουν ηλεκτρονικά, μέσα από τον ειδικά διαμορφωμένο διαδικτυακό τόπο του διαγωνισμού www.kainotomeis.gr, τον οποίο διαχειρίζεται με ευθύνη του ο ΣΕΒ,  το αργότερο μέχρι τις 30 Σεπτεμβρίου 2010 και ώρα 17.00, τα ακόλουθα δικαιολογητικά:
α. Δήλωση συμμετοχής (αναρτάται στην ιστοσελίδα).
β. Υποβολή εργασίας
γ. Πρόσθετα στοιχεία (υποστηρικτικά της προς βράβευση εργασίας)
δ. Βιογραφικό/ά με έμφαση στην επιστημονική δραστηριότητα των δημιουργών του υποβληθέντος έργου.
ε. Υπεύθυνη δήλωση (αναρτάται στην ιστοσελίδα).

Σημειώνεται ότι αναλυτική πληροφόρηση για τους όρους του διαγωνισμού και τις προϋποθέσεις συμμετοχής μπορείτε να αναζητήσετε στον διαδικτυακό τόπο www.kainotomeis.gr

Πληροφορίες από τον ΣΕΒ, ο κ. Μιχάλης Μητσόπουλος, Συντονιστής της Μονάδας Έρευνας & Ανάλυσης (211-5006182) και η κα Θεοδώρα Αχειμάστου (211-5006133 ή 211-5006164), Προϊσταμένη Υποστήριξης υπηρεσιών

Πηγή:    www.diorismos.gr

eXTReMe Tracker