Επιτυχίες νεαρών αθλητών του Α.Ο. «Καβάλα» στα «Δαβιτζόγλεια 2010»

8 Ιουνίου, 2010

Ένα αγόρι και δύο κορίτσια, κέρδισαν δύο χρυσά και ένα αργυρό μετάλλιο στα αγωνίσματα των δρόμων 80 μέτρων παμπαίδων και παγκορασίδων αντίστοιχα.
Τους αθλητές που διακρίθηκαν στα φετινά «Δαβιτζόγλεια» και τον προπονητή τους συγχαίρει με την ακόλουθη ανακοίνωση η διοίκηση του ερασιτέχνη Α.Ο. «Καβάλα». Στην ίδια ανακοίνωση συγχαίρει, επίσης, τους διοργανωτές των αγώνων για την οργανωτική επιτυχία τους. Αναλυτικά η ανακοίνωση έχει ως εξής: «Το 2ο ελληνικό Grand Prix «Δαβιτζόγλεια 2010» και φέτος διεξήχθη με μεγάλη επιτυχία στο στάδιο «Ανθή Καραγιάννη». Η συμμετοχή των κορυφαίων διεθνών αθλητών και αθλητριών ήταν πάρα πολύ μεγάλη. Η συνεργασία της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Καβάλας, καθώς και του κεντρικού ΣΕΓΑΣ, με το Δήμο Καβάλας, ο οποίος και αναβίωσε τους αγώνες αυτούς τιμώντας τη μνήμη του Ευθύμη Δαβιτζόγλου, του μεγάλου πρωταθλητή και βαλκανιονίκη στο αγώνισμα της σφυροβολίας, ήταν πετυχημένη. Οι αγώνες αυτοί πρέπει, πλέον, να γίνουν θεσμός και να συνεχιστούν, γιατί έτσι βοηθούν την ανάπτυξη του τοπικού αθλητισμού και γενικά στηρίζουν τον κλασικό αθλητισμό της πατρίδας μας και ιδίως της Μακεδονίας και της Θράκης. Τους αγώνες τίμησαν με την παρουσία τους ο δήμαρχος Καβάλας, Κωστής Σιμιτσής, οι αντιδήμαρχοι, οι πρόεδροι Οργανισμών, δημοτικοί σύμβουλοι του Δήμου Καβάλας, που στήριξε οικονομικά τους αγώνες. Η ευχάριστη έκπληξη, όμως, που γέμισε με χαρά και περηφάνια όλους τους παρόντες επισήμους και όλους τους παρόντες Καβαλιώτες θεατές, ήταν οι επιτυχίες των αθλητών και αθλητριών του Α.Ο. «Καβάλα», που με τις μοναδικές πρώτες νίκες που πέτυχαν, τίμησαν όχι μόνο τη μνήμη του Ευθύμη Δαβιτζόγλου, αλλά έβγαλαν ασπροπρόσωπους τους φιλάθλους και τους αθλητές της Καβάλας.

Οι αθλητές και οι αθλήτριες του Α.Ο. «Καβάλα», από τα είκοσι δύο αγωνίσματα του προγράμματος πέτυχαν και κατέλαβαν τις πρώτες θέσεις σε δύο αγωνίσματα, πράγμα που τιμά όχι μόνο τους ίδιους και τον Α.Ο. «Καβάλα», αλλά και όλους τους Συλλόγους της Καβάλας. Ο αθλητής Στράτος Βαφέας πέτυχε πρώτη νίκη στο δρόμο των 80 μέτρων, με χρόνο 9:93. Επίσης, η αθλήτρια Ευθαλία Παπαδοπούλου, κατέλαβε την πρώτη θέση στο δρόμο των 80 μέτρων, με επίδοση 10:74, ενώ δεύτερη ήταν η Έλλη Αρβανιτίδου, επίσης αθλήτρια του Α.Ο. «Καβάλα», με επίδοση 11:14. Και στα δύο αγωνίσματα υπήρξε μεγάλη συμμετοχή αθλητών και αθλητριών από ολόκληρη τη Μακεδονία και τη Θράκη. Για τις εξαιρετικές και μοναδικές αυτές επιτυχίες των τριών αθλητών του Α.Ο. «Καβάλα», που μας έκαναν περήφανους και τίμησαν την πόλη μας, τους συγχαίρουμε και τους ευχαριστούμε. Ιδιαίτερα αξίζουν θερμά συγχαρητήρια στον προπονητή τους, Δημήτρη Κρυωνά. Τους ευχόμαστε πάντα επιτυχίες».

Πηγή : www.k-tipos.gr

eXTReMe Tracker