Εκδήλωση για τη λήξη της χρονιάς πραγματοποιήθηκε στο Λύκειο Ελληνίδων Καβάλας

8 Ιουνίου, 2010

Εκδήλωση για τη λήξη της χρονιάς πραγματοποιήθηκε την περασμένη εβδομάδα στην αίθουσα εκδηλώσεων του Λυκείου Ελληνίδων Καβάλας. Στην εκδήλωση που έγινε παρουσία γονέων αλλά και φίλων του ΛΕΚ πήραν μέρος παιδιά από όλα τα χορευτικά τμήματα των δασκάλων Ανδρέα Πολυχρόνη και Παναγιώτη Κωνσταντινίδη παρουσιάζοντας χορούς που έχουν διδαχθεί τη φετινή χρονιά. Η πρόεδρος του ΛΕΚ Πέπη Σαμαρά ευχήθηκε στους χορευτές και στους γονείς τους Καλό Καλοκαίρι, ξεκούραστο, ξένοιαστο, ανανεώνοντας το ραντεβού το Σεπτέμβριο, ενώ μέλη του ΔΣ πρόσφεραν σε μικρούς και μεγάλους εδέσματα και αναψυκτικά.
Το Λύκειο Ελληνίδων Καβάλας οργανώνει εξάλλου εκδρομή μέσα στο καλοκαίρι στα Ζαγοροχώρια με αφορμή το σεμινάριο παραδοσιακών χορών που πραγματοποιείται στο Μπουραζάνι από τις 15 έως τις 18 Ιουλίου στο συνεδριακό κέντρο OPHRYS EPIROTICA. Για τους συμμετέχοντες στο σεμινάριο παραδοσιακών χορών, το πρόγραμμα της εκδρομής περιλαμβάνει επίσης ξεναγήσεις, πλήρη διατροφή, διαμονή στο ξενοδοχείο Μπουραζάνι, τη συμμετοχή στο σεμινάριο και σε τοπικά γλέντια (330 ευρώ το άτομο). Για όσους θα ήθελαν να πάρουν μέρος στην τετραήμερη αυτή εκδρομή χωρίς να πάρουν μέρος στα σεμινάρια δίνεται η δυνατότητα να απολαύσουν τη διαμονή τους στο KONITSA MOUNTAIN HOTEL το οποίο διαθέτει σάουνα, χαμάμ, αίθουσα γυμναστικής και να περιηγηθούν κατά τις ημέρες της εκδρομής στα Ζαγοροχώρια, Ζαγόρι, Μονοδένδρι, Αρίστη, Πάπινγκο, τη χαράδρα του Βίκου, το μοναστήρι της Μολυβδοσκέπαστης, το πολεμικό μουσείο στο Καλπάκι αλλά και το περιβαλλοντικό πάρκο του Μπουραζανίου (185 ευρώ το άτομο).
Για περισσότερες πληροφορίες και για δηλώσεις συμμετοχής οι ενδιαφερόμενοι μέλη και φίλοι του Λυκείου Ελληνίδων Καβάλας μπορούν να απευθύνονται στα γραφεία του ΛΕΚ Ε. Ιορδάνου 20 και στο τηλέφωνο 223648 ή στο τουριστικό γραφείο Desire Travel.

Πηγή : www.k-tipos.gr

eXTReMe Tracker