Πανελλήνια βραβεία σε δύο μαθητές κιθάρας του Δημοτικού Ωδείου Καβάλας

4 Δεκεμβρίου, 2015

cayivsw tyb1k

Νέες πανελλήνιες διακρίσεις μαθητών του Δημοτικού Ωδείου Καβάλας έδωσαν μεγάλη χαρά στην «οικογένεια» του Ωδείου και την έκαναν ιδιαίτερα υπερήφανη. Δύο αριστούχοι μαθητές κιθάρας του καθηγητή, Φώτη Κουτσοθόδωρου, απέσπασαν υψηλές διακρίσεις στο διαγωνισμό που διεξήχθη στο πλαίσιο του 1ου φεστιβάλ κιθάρας Λάρισας. Συγκεκριμένα, οι: Φίλιππος Μανωλούδης και Θάνος Τζανετάκης, απέσπασαν 1ο και 3ο βραβείο, αντίστοιχα, στο διαγωνισμό κλασικής κιθάρας (κατηγορία έως 17 ετών). Το 1ο βραβείο του Φ. Μανωλούδη, μάλιστα, συνοδευόταν από μία κιθάρα αξίας 3.000€ του κατασκευαστή Βασίλη Συγλέτου. Επιπλέον, ο Θ. Τζανετάκης κέρδισε το 1ο βραβείο στο διαγωνισμό ηλεκτρικής κιθάρας.

Το φεστιβάλ υλοποιήθηκε από τη σχολή κιθάρας «Κιθαρωδείο», σε συνεργασία με την Αντιδημαρχία Πολιτισμού και Επιστημών και με τη συμπαράσταση του Γαλλικού Ινστιτούτου Λάρισας. Η επιτυχής διοργάνωση συμπεριλάμβανε σεμινάρια, διαλέξεις και συναυλίες με διακεκριμένους καθηγητές και σολίστ. Επιβεβαιώνεται έτσι, για πολλοστή φορά, η καταλυτική ευεργετική επίδραση της παρουσίας στην Καβάλα του Φ. Κουτσοθόδωρου, πολυβραβευμένου σολίστ και παιδαγωγού διεθνούς εμβέλειας. Με την εμπνευσμένη διδασκαλία του, τα τελευταία πέντε χρόνια, έχει αναβαθμίσει σημαντικά το επίπεδο σπουδών του Δημοτικού Ωδείου, γεγονός που πιστοποιείται από τις αλλεπάλληλες διακρίσεις των μαθητών της τάξης του.

Η διοίκηση του Δ.Ω.Κ. συγχαίρει θερμά τους μαθητές, τους γονείς και τον καθηγητή τους, για την άριστη εκπροσώπηση του μεγαλύτερου μουσικού εκπαιδευτικού ιδρύματος του Δήμου Καβάλας και εύχεται σε όλους, ακόμα μεγαλύτερες διακρίσεις.

Πηγή: www.k-tipos.gr

eXTReMe Tracker