Ξεκινά το Σαββατοκύριακο το 29ο πρωτάθλημα μίνι μπάσκετ

4 Μαρτίου, 2016

Την Τρίτη το μεσημέρι στο γραφείο της Διεύθυνσης Αθλητισμού και Παιδείας της Δημωφέλεια του Δήμου Καβάλας, πραγματοποιήθηκε με απόλυτη επιτυχία η κλήρωση του 29ου Πρωταθλήματος Μίνι-Μπάσκετ Δημοτικών Σχολείων, του μακροβιότερου αθλητικού θεσμού στην Καβάλα, που θα αρχίσει το Σαββατοκύριακο 5&6 Μαρτίου.

Φέτος η συμμετοχή των Δημοτικών Σχολείων, καθώς και των παιδιών θα ξεπεράσει κάθε προηγούμενο, αφού θα πάρουν μέρος συνολικά 52 ομάδες! Οι 27 ομάδες θα είναι αγοριών και οι 25 ομάδες κοριτσιών, ενώ θα αγωνιστούν 620 παιδιά (αγόρια-κορίτσια), στους 130 αγώνες που θα γίνουν!

Ο καταρτισμός του προγράμματος και η σωστή διεξαγωγή των αγώνων, θα γίνει υπό την επίβλεψη του επιστημονικού συνεργάτη της Δημωφέλεια, Καθηγητή Φυσικής Αγωγής, κ.Τάκη Παπαδόπουλο.

Μετά το πέρας της κλήρωσης ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Αθλητισμού&Παιδείας, κ.Θανάσης Παπανικολάου, τόνισε: «Φέτος το Πρωτάθλημα Μίνι-Μπάσκετ θα πραγματοποιηθεί σε τρία γήπεδα μπάσκετ παράλληλα, με τη συμμετοχή να ξεπερνάει κάθε προηγούμενο, τόσο των σχολείων, όσο και των παιδιών. Ήμαστε πανέτοιμοι για να ξεκινήσουμε το Σαββατοκύριακο που μας έρχεται και ήμαστε βέβαιοι πως η φετινή επιτυχία του 29ου Πρωταθλήματος Μίνι-Μπάσκετ Δημοτικών Σχολείων, είναι δεδομένη».

Πηγή: www.kavala-portal.gr

eXTReMe Tracker