Παράταση προθεσμίας υποβολής αιτήσεων για το πρόγραμμα «ΠΡΑΣΙΝΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ 2010»

18 Ιουνίου, 2010

Η ΔΕΣΜ-ΟΣ ΑΜΘ, εταίρος του Ενδιάμεσου Φορέα Διαχείρισης του Επιχειρησιακού Προγράμματος ‘‘Ανταγωνιστικότητα και Επιχειρηματικότητα”(ΕΠΑΝΙΙ), ΕΦΕΠΑΕ, με γεωγραφική ευθύνη την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, ενημερώνει τους υποψήφιους επενδυτές, που προτίθενται να υποβάλλουν προτάσεις για ένταξη έργων στο πρόγραμμα «ΠΡΑΣΙΝΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ 2010» ότι η προβλεπόμενη προθεσμία για την υποβολή των προτάσεων των ενδιαφερομένων παρατείνεται μέχρι τις 23 Ιουλίου 2010.

Επίσης τα απαραίτητα δικαιολογητικά πρέπει να κατατεθούν  εις διπλούν, το αργότερο σε διάστημα επτά (7) ημερολογιακών ημερών από την καταληκτική ημερομηνία ηλεκτρονικής υποβολής των προτάσεων.

Επισημαίνεται ότι επιλέξιμες θεωρούνται οι δαπάνες που θα γίνουν μετά την ημερομηνία ηλεκτρονικής υποβολής της πρότασης.

Οι προϋποθέσεις συμμετοχής, τα απαιτούμενα δικαιολογητικά, ο τρόπος και ο τόπος υποβολής των προτάσεων, η διαδικασία εξέτασης και αξιολόγησης των προτάσεων, η ένταξή τους για χρηματοδότηση από την παρούσα πρόσκληση και η καταβολή της επιχορήγησης, περιγράφονται στον Οδηγό Προγράμματος, τον οποίο οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να λαμβάνουν:

α) Από τους διαδικτυακούς τόπους www.ypoian.gr, www.ggb.gr, www.antagonistikotita.gr, και www.efepae.gr.

β) Aπό τα Επιμελητήρια της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης καθώς και τους διαδικτυακούς τους τόπους.

γ) Από τη ΔΕΣΜΟΣ ΑΜΘ (Απ. Σούζου 14, 69100 Κομοτηνή, τηλ.25310-35916, 37551,
e-mail: desm-123@otenet.gr)

δ) Από τις Συνεταιριστικές Τράπεζες και τους Αναπτυξιακούς Φορείς, που εδρεύουν στην Ανατολική Μακεδονία και Θράκη, τα στοιχεία επικοινωνίας των οποίων, αναφέρονται στον Οδηγό του Προγράμματος.

Το έργο συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση – Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης και το Ελληνικό Δημόσιο ({Ε.Π. Ανταγωνιστικότητα και Επιχειρηματικότητα (ΕΠΑΝ ΙΙ)}, ΠΕΠ Μακεδονίας – Θράκης, ΠΕΠ Κρήτης και Νήσων Αιγαίου, ΠΕΠ Θεσσαλίας, Στερεάς Ελλάδας και Ηπείρου, ΠΕΠ Αττικής).

Πηγή : www.kavalanet.gr

eXTReMe Tracker