Σήμερα θα γίνει η γιορτή Ιστιοπλοΐας Ανοιχτής Θάλασσας του Ν. Ο. Κ.

24 Ιουνίου, 2010

Ο Ναυτικός Όμιλος Καβάλας καλεί τα μέλη του, όλους τους κυβερνήτες και τα πληρώματα των σκαφών ανοικτής θάλασσας, τους απόφοιτους της Σχολής Ιστιοπλοΐας Ανοικτής Θάλασσας κι όλους τους φίλους της θάλασσας στην καθιερωμένη καλοκαιρινή «Γιορτή της Ιστιοπλοΐας του ΝΟΚ» σήμερα και πιο συγκεκριμένα στις 9 το βράδυ στη βεράντα της πισίνας του Ξενοδοχείου «ΛΟΥΣΥ».

Η φετινή γιορτή έχει σαν θέμα «Η Ιστιοπλοΐα εργαλείο ανάπτυξης της περιοχής». Θα γίνουν οι απονομές των επάθλων στους νικητές του «Εαρινού Κυπέλλου 2010» καθώς και των διπλωμάτων στους νέους Κυβερνήτες.

το Εαρινό Κύπελλο του ΝΟΚ νικητής αναδείχθηκε το σκάφος «ΗΛΙΑΝΑ- ΔΑΝΕΚ-Κavala Blue City» με κυβερνήτη τον Στάθη Σοφίτση και πλήρωμα την αγωνιστική Σχολή άνοιξης 2010 του ΝΟΚ. Δεύτερο ήρθε το σκάφος «ΑΙΘΡΙΑ ΙΙΙ» , με κυβερνήτη τον Κώστα Κεραμιδά και τρίτο το σκάφος «ΚΑΛΥΨΩ», με κυβερνήτη τον Χριστόφορο Γκριτζελάκη. Στους κυβερνήτες των σκαφών θα απονεμηθούν κύπελλα, ενώ μετάλλια θα πάρουν τα μέλη των πληρωμάτων.
Στη γιορτή της ιστιοπλοΐας θα παραλάβουν επίσης τα διπλώματά τους οι 43 νέοι κυβερνήτες ιστιοφόρου, από την Καβάλα και τις γειτονικές πόλεις, που ολοκλήρωσαν το πρόγραμμα μαθημάτων και πέρασαν με επιτυχία τις προβλεπόμενες εξετάσεις της Σχολής Ανοικτής Θάλασσας του ΝΟΚ, στα τρία τμήματα της 49ης σειράς στην Καβάλα και την 11η σειρά στην Κεραμωτή καθώς και στα 2 ξενόγλωσσα τμήματα, που λειτούργησαν με το Στάθη Σοφίτση .

«Ιστιοπλοϊκά
Τριήμερα 2010»
Από την προηγούμενη Τρίτη 22 Ιουνίου 2010 και ώρα 11:00 (που θα αναρτηθεί και η φόρμα της αίτησης στην ιστοσελίδα της Γενικής Γραμματείας Νέας Γενιάς) έως και αύριο Παρασκευή 25 Ιουνίου 2010 ώρα 12:00 το μεσημέρι, θα μπορούν να υποβάλουν τις αιτήσεις συμμετοχής τους στο πρόγραμμα «Ιστιοπλοϊκά Τριήμερα 2010» οι άνεργοι νέοι και νέες που θέλουν να πάρουν μέρος στο πρόγραμμα.
Οι αιτήσεις, όπως κάθε χρόνο, θα υποβάλλονται ηλεκτρονικά στην ιστοσελίδα της ΓΓΝΓ και θα τηρηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας, Είναι σημαντικό λοιπόν, για όσους θέλουν να πάρουν μέρος με το Ν.Ο.Καβάλας, να υποβάλουν εγκαίρως την αίτησή τους, γιατί οι θέσεις καλύπτονται μέσα σε μερικά λεπτά. Διαβάστε προσεκτικά τους όρους, τις προϋποθέσεις, τις παροχές του προγράμματος και όλες τις σχετικές πληροφορίες στον παρακάτω σύνδεσμο: ΓΓΝΓ.

Ναυταθλητικό
θερινό camp
Ο Ναυτικός Όμιλος Καβάλας διοργανώνει από φέτος το καλοκαίρι πρότυπο Ναυταθλητικό θερινό camp, για παιδιά όλων των τάξεων του Δημοτικού Σχολείου, ηλικίας άνω των 7 ετών.
Με την καθοδήγηση έμπειρων προπονητών και παιδαγωγών και μέσα σε ασφαλείς εγκαταστάσεις, πραγματοποιούμε ένα πρότυπο πρόγραμμα απασχόλησης των μικρών μας φίλων, συνδυάζοντας άθληση και διασκέδαση. Οι ώρες απασχόλησης των παιδιών είναι από τις 08:30 ως τις 14:00 και περιλαμβάνουν: κολύμβηση σε πισίνα και θάλασσα, πόλο, ιστιοπλοΐα και ώρες δημιουργικής έκφρασης, στην κλιματιζόμενη αίθουσα των εγκαταστάσεων μας. Τα τμήματα θα λειτουργήσουν με περιορισμένο αριθμό παιδιών, έχοντας στόχο την ασφαλή ψυχαγωγία των παιδιών μέσα από το παιχνίδι, την άθληση, την διασκέδαση και τη χαρά, που όλοι αναζητούν στις καλοκαιρινές διακοπές.
Το κόστος ανά εβδομάδα είναι 55 ευρώ για ένα παιδί και 100 ευρώ για 2 αδέρφια. Στην τιμή περιλαμβάνεται, πέρα από τη συμμετοχή σε όλες τις δραστηριότητες, πρόγευμα και αναψυκτικά καθώς και η δωρεάν εγγραφή σε όλα τα τμήματα εκμάθησης του Ομίλου και η συνδρομή του Σεπτεμβρίου, για όσα παιδιά πάρουν μέρος. Το πρόγραμμα θα ξεκινήσει τη Δευτέρα 28 Ιουνίου.  Δηλώσεις συμμετοχής στο τηλέφωνο: 6944-501-645 και στο info@nokavalas.grinfo@nokavalas.gr

Αγώνας πόλο
των παλαιμάχων
Οι παλαίμαχοι αθλητές υδατοσφαίρισης του Ν.Ο.Κ αβάλας διοργανώνουν τον καθιερωμένο ετήσιο αγώνα παλαιμάχων.
Ο αγώνας θα διεξαχθεί το ερχόμενο Σάββατο 26 Ιουνίου 2010 στις 20.00 στο Δημοτικό Κλειστό Κολυμβητήριο της πόλης μας. Αναμένεται να δώσουν το παρόν όλες οι παλιές μεγάλες δόξες των ομάδων πόλο του Ομίλου μας.
Δηλώσεις συμμετοχής στα γραφεία του ΝΟΚ καθημερινά 19.00- 21.00, στο 2510222897 και info@nokavalas.gr καθώς και στον συντονιστή της διοργάνωσης κ. Γιάννη Παναγιωτίδη.

Πηγή : www.k-tipos.gr

eXTReMe Tracker