Τέλος Αυγούστου στην παραλία της Καβάλας: Έκθεση παλαιών και ιστορικών μοτοσυκλετών

6 Αυγούστου, 2010

Το Σαββατοκύριακο 28 και 29 Αυγούστου θα φιλοξενηθεί στην παραλία της Καβάλας η έκθεση παλιών και ιστορικών μοτοσυκλετών Old School Motorcycle Show Kavala 2010, που υποστηρίζεται από τον Οργανισμό Λιμένος Καβάλας, το Δήμο Καβάλας, τη Μοτολέσχη Καβάλας και τη Μοτολέσχη Νέας Περάμου. Τρέφοντας αμέριστη αγάπη προς την μοτοσυκλέτα επί πολλά χρόνια τώρα, πολλοί φίλοι και λάτρεις της κατάφεραν να αποκτήσουν, να διατηρήσουν ή ακόμη και να ανακατασκευάσουν με κόπο και μεράκι, συλλεκτικής και ιστορικής αξίας μοτοσυκλέτες. Για πρώτη φορά λοιπόν, το κοινό της Καβάλας θα έχει την ευκαιρία να θαυμάσει από κοντά κάποιες μοτοσυκλέτες της «παλιάς σχολής», προερχόμενες από συλλογές ιδιωτών.
Το τελευταίο διήμερο του Αυγούστου στην παραλία της πόλης, οι καβαλιώτες θα δούνε από κοντά μοτοσυκλέτες, οι οποίες στους γηραιότερους κάτι θα θυμίσουν και θα τους αναγκάσουν να αναπολήσουν. Από την άλλη και οι νεότεροι θα έχουν την ευκαιρία να τις γνωρίσουν. Στην έκθεση θα συμμετέχουν μοτοσυκλέτες, πολές από τις οποίες ξεπερνούν ακόμη την ηλικία των 50 ετών. Είναι ενδεικτικό ότι συμμετοχικό ενδιαφέρον για την έκθεση Old School Motorcycle Show Kavala 2010 έχουν εκδηλώσει και φίλοι παλαιάς μοτοσυκλέτας από άλλες πόλεις.
Εκδηλώσεις όπως η Old School Motorcycle Show Kavala 2010φαίνεται να γνωρίζουν όλο και περισσότερο τη μεγάλη διοργανωτική επιτυχία, εξασφαλίζοντας το αυξημένο το ενδιαφέρον του κόσμου. Εξάλλου ορισμένα από τα εκθέματα είναι αρκετές φορές συνδεδεμένα ακόμη και συναισθηματικά με τον επισκέπτη. Στην Ελλάδα κατά τη διάρκεια των τελευταίων ετών, παρατηρείται μια σημαντική αύξηση του συλλεκτικού ενδιαφέροντος, καθώς και τεράστια αύξηση της επισκεψιμότητας σε ανάλογου περιεχομένου εκθέσεις. Πρόκειται για διοργανώσει που κεντρίζουν το ενδιαφέρον πλήθους ανθρώπων, μιας και το μηχανοκίνητο είναι ένα αναπόσπαστο κομμάτι στην καθημερινή μας ζωή. Φυσικά όλοι έχουν ακούσει, ή ακόμη και δει συλλογές μοτοσυκλετών που κέρδισαν το παγκόσμιο ενδιαφέρον. Ας μη ξεχνάμε επίσης και τα ετήσια Rally τα οποία διοργανώνονται σε πολλές χώρες από φίλους της μοτοσυκλέτας, τα οποία γνωρίζουν τεράστια επιτυχία.
Η διήμερη διοργάνωση θα αρχίσει το απόγευμα του Σαββάτου. Οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να περιηγηθούν στον χώρο της έκθεσης Old School Motorcycle Show Kavala 2010 και να δούνε από κοντά τις μοτοσυκλέτες. Εκτός του νοητού και συναισθηματικού ταξιδιού στο χρόνο, θα είναι επίσης διαθέσιμο και ένα γευστικό ταξίδι, προσφορά του catering Καραμανώλης. Ο χώρος θα ομορφύνει και μουσικά, ενώ η πρώτη ημέρα θα ολοκληρωθεί όταν θα αναχωρήσει και ο τελευταίος επισκέπτης.. Το βράδυ φυσικά θα υπάρξει φύλαξη του εκθεσιακού χώρου από ιδιωτική εταιρεία.
Το πρωί της Κυριακής και μέχρι τις 12 το μεσημέρι οι μοτοσυκλέτες θα βρίσκονται στον ίδιο χώρο. Έπειτα θα ακολουθήσει απονομή τιμητικών μεταλλίων σε όλους τους συμμετέχοντες, οι οποίοι θα αναχωρήσουν ομαδικά για μία βόλτα στην πόλη και μετά θα κινηθούν παραλιακά με κατεύθυνση την Νέα Πέραμο. Εκεί θα κάνουν στάση για καφέ και θα επιστρέψουν στην Καβάλα, προκειμένου να όμορφα και σπάνια εκθέματα να επιστρέψουν στη δροσιά των αποθηκών τους μέχρι την επόμενη συνάντηση.

Πηγή: www.proininews.gr

eXTReMe Tracker