Συνεχίζονται οι αιτήσεις για το Δωρεάν πρόγραμμα φύλαξης Βρεφών και Νηπίων στους Βρεφονηπιακούς Σταθμούς του Δήμου Καβάλας

5 Ιουλίου, 2011

Συνεχίζονται για τελευταία εβδομάδα οι αιτήσεις των μητέρων για την ένταξή τους στο δωρεάν πρόγραμμα φύλαξης βρεφών και νηπίων στους παιδικούς σταθμούς του Δήμου Καβάλας. Το Ν.Π.Δ.Δ. «Δημοτική Κοινωνική Αλληλεγγύη – Προσχολική Αγωγή Καβάλας», έχει ενταχθεί στο Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα του ΕΣΠΑ «Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής» για 2 έτη, από 01/09/2011 έως 31/08/2013. Τα δικαιολογητικά συμμετοχής για κάθε εργαζόμενη ή άνεργη μητέρα είναι τα εξής :
Αντίγραφο αστυνομικής ταυτότητας ή διαβατηρίου. Εάν η ενδιαφερόμενη είναι αλλοδαπή από τρίτες χώρες απαιτείται και άδεια διαμονής σε ισχύ. Εάν η ενδιαφερόμενη είναι Ελληνίδα Ομογενής απαιτείται αντίγραφο ταυτότητας Ομογενούς.
Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης ή αντίγραφο διαζευκτηρίου, στην περίπτωση που η ενδιαφερόμενη είναι διαζευγμένη και αυτό δεν αναφέρεται στο πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης ή/και αντίγραφο ατομικής φορολογικής δήλωσης για το οικονομικό έτος 2011, στην περίπτωση που η ενδιαφερόμενη τελεί σε διάσταση ή οποιοδήποτε αποδεικτικό έγγραφο της διάστασης.
Εκτύπωση εκκαθαριστικού σημειώματος ή αντίγραφο αυτού για το οικονομικό έτος 2010 (δηλαδή για εισοδήματα που αποκτήθηκαν από 1/1/2009 έως 31/12/2009).
Κατά περίπτωση Βεβαιώσεις Εργασίας ή Ανεργίας των μητέρων. Η κάρτα ανεργίας θα πρέπει να έχει εκδοθεί μέχρι 20/06/2011.
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες στο Νομικό Πρόσωπο του Δήμου Καβάλας «Δημοτική Κοινωνική Αλληλεγγύη – Προσχολική Αγωγή Καβάλας», το οποίο βρίσκεται στο Βύρωνα επί της οδού Αρκαδίου 4, τηλέφωνο επικοινωνίας και πληροφοριών 2510-243764 υπεύθυνος υπάλληλος για το πρόγραμμα κος Φιλιππίδης Γεώργιος. Μετά την Παρασκευή 08/07/2011 καμία αίτησης εγγραφής στο παραπάνω πρόγραμμα δεν θα γίνεται αποδεκτή.

Πηγή : www.kavalanet.gr

eXTReMe Tracker