Καντάδα στου «Προφήτη Ηλία τα σοκάκια» – Απόψε στην Καβάλα με μπουζούκια και κιθάρες

15 Ιουλίου, 2011

Η αυτοσχέδια «κομπανία», με δεκάδες μέλη, που σκόρπισε νοσταλγικές νότες τις δυο προηγούμενες Παρασκευές (1 και 8 Ιουλίου) στα στενά της Παναγίας, απόψε (15/7) θα περιδιαβεί με μπουζούκια και κιθάρεςτη συνοικία του Προφήτη Ηλία Καβάλας, προσφέροντας μια εμπειρία διαφορετική από τις άλλες.
Οι μουσικοί Κώστας Λιούμπας, Γιώργος Τσεδάκης και η συνοδεία τους προσκαλούν «Εν χορδαίς και οργάνοις» τους φίλους της μουσικής και των ρομαντικών περιπάτων σε μια μεγάλη παρέα, που θα περπατήσει «στου Προφήτη Ηλία τα σοκάκια» και θα τραγουδήσει ομαδικά παλιά αγαπημένα τραγούδια κάτω από το φεγγαρόφωτο.
Μάλιστα, οι διοργανωτές της πρωτοβουλίας παρακινούν τον κόσμο που θα τους συνοδέψει να έχει παρακαταθήκη το αγαπημένο του ποτό (κατά προτίμηση, ουζάκι και κρασί) για να έλθουν  το κέφι και η καλή διάθεση ακόμα πιο εύκολο.
Η μουσική βόλτα θα κρατήσει περίπου δυο ώρες (από τις 9.30 έως τις 11.30 το βράδυ) και ο αρχικός χώρος συγκέντρωσης των ενδιαφερομένων είναι το Κλειστό Γήπεδο των Ποταμουδίων, στις 9.30μμ.

Πηγή: www.kavalanet.gr

 

 

eXTReMe Tracker