ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ-ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΤΜΗΜΑ ΑΝΑΤ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ Διενέργεια επιμορφωτικών σεμιναρίων για την απόκτηση άδειας ασκήσεως επαγγέλματος λογιστή φοροτεχνικού Α’ Τάξης

2 Μαρτίου, 2012

Το Οικονομικό Επιμελητήριο της Ελλάδας ανακοινώνει τη διεξαγωγή επιμορφωτικών σεμιναρίων για την απόκτηση αδείας ασκήσεως επαγγέλματος Λογιστή Φοροτεχνικού Α΄ τάξης, σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν. 2515/1997 και του Π.Δ. 340/1998, όπως τροποποιήθηκαν με το άρθρο 17 του Ν. 3470/2006. Τα επιμορφωτικά σεμινάρια θα πραγματοποιηθούν στις 3 Μαρτίου 2012, ημέρα Σάββατο στην Αθήνα και σε άλλες πόλεις της περιφέρειας μετά από σχετική ανακοίνωση. Δικαίωμα συμμετοχής στα επιμορφωτικά σεμινάρια έχουν:
α) τα μέλη του ΟΕΕ, που έχουν άδεια ασκήσεως οικονομολογικού επαγγέλματος και ασκούν επί τριετία το επάγγελμα του Λογιστή Φοροτεχνικού Β΄ τάξης,
β) οι πτυχιούχοι του Τμήματος Λογιστικής της Σχολής Διοίκησης και Οικονομίας των ΤΕΙ, που ασκούν επί τετραετία το επάγγελμα του Λογιστή Φοροτεχνικού Β΄ τάξης.
Σημειώνεται ότι ο απαιτούμενος χρόνος άσκησης του επαγγέλματος λογιστή φοροτεχνικού για τους κατόχους αναγνωρισμένου μεταπτυχιακού τίτλου στη Λογιστική – Ελεγκτική, Εσωτερικό Έλεγχο, Κοστολόγηση και Διοίκηση Επιχειρήσεων μειώνεται για χρόνο ίσο προς τη διάρκεια σπουδών για την απόκτηση του τίτλου τους με την προυπόθεση ότι αποκτήθηκε ο σχετικός τίτλος στο εν λόγω διάστημα. Το λεπτομερές πρόγραμμα των επιμορφωτικών σεμιναρίων (θεματολογία – διάρκεια), η ακριβής διεύθυνση των τόπων διεξαγωγής των σεμιναρίων και ο πίνακας των δικαιουμένων συμμετοχής στα επιμορφωτικά σεμινάρια θα αναρτηθούν στην Κεντρική Υπηρεσία του ΟΕΕ και στα κατά τόπους γραφεία των εδρών των Περιφερειακών Τμημάτων του ΟΕΕ καθώς και στην ιστοσελίδα του ΟΕΕ:
www.oe-e.gr Για τους αποκλειομένους θα αναρτηθούν επίσης οι σχετικοί πίνακες.

Ο Πρόεδρος του ΟΕΕ
Πελοπίδας Καλλίρης

Πηγή: www.k-tipos.gr
eXTReMe Tracker