Το 10ο Πανελλήνιο Συνέδριο Αθλητικής Διοίκησης από το ΤΕΙ Καβάλας και την Ελληνική Εταιρεία Διοίκησης Αθλητισμού

4 Νοεμβρίου, 2009

03.11.2009 Το ΤΕΙ Καβάλας και η Ελληνική Εταιρεία Διοίκησης Αθλητισμού (ΕΛΛΕΔΑ) θα παραχωρήσουν συνέντευξη τύπου στους εκπροσώπους των τοπικών και περιφερειακών ΜΜΕ, με θέμα το 10ο Πανελλήνιο Συνέδριο Αθλητικής Διοίκησης που διοργανώνει το ΤΕΙ Καβάλας στις 6, 7 και 8 Νοεμβρίου 2009.
Το ΤΕΙ Καβάλας και η Ελληνική Εταιρεία Διοίκησης Αθλητισμού (ΕΛΛΕΔΑ) θα παραχωρήσουν συνέντευξη τύπου στους εκπροσώπους των τοπικών και περιφερειακών ΜΜΕ, με θέμα το 10ο Πανελλήνιο Συνέδριο Αθλητικής Διοίκησης που διοργανώνει το ΤΕΙ Καβάλας στις 6, 7 και 8 Νοεμβρίου 2009.

Η συνέντευξη Τύπου θα πραγματοποιηθεί στο φουαγιέ του Μεγάλου Αμφιθεάτρου του ΤΕΙ Καβάλας, ημέρα Τετάρτη, 4 Νοεμβρίου 2009, στις 12.00 η ώρα.

Το Συνέδριο απευθύνεται σε όλα τα στελέχη του αθλητισμού και των επιχειρήσεων που σχετίζονται με αυτόν, ήτοι σε παράγοντες αθλητικών σωματείων και ενώσεων, προπονητές, γυμναστές, ιδιοκτήτες και στελέχη ιδιωτικών επιχειρήσεων, που προσφέρουν υπηρεσίες άθλησης.
Στο Συνέδριο θα μιλήσουν περισσότεροι από 20 διακεκριμένοι ομιλητές, ενώ προσκεκλημένοι θα είναι, μεταξύ άλλων, ο Πρόεδρος της Ε.Π.Ο. Σοφοκλής Πιλάβιος και οι τέως διεθνείς ποδοσφαιριστές και νυν διοικητικοί παράγοντες, Θεόδωρος Ζαγοράκης και Ζήσης Βρύζας.

Περισσότερες πληροφορίες: Δημήτρης Παπαδόπουλος, τηλ. 2510462343 και
dimpap@teikav.edu.gr

eXTReMe Tracker